Пластифікатор ПАРЦЕМ в декоративній перлітовій штукатурці

Пластифікатор ПАРЦЕМ в декоративній перлітовій штукатурці Сьогодні з допомогою пластифікатору ПАРЦЕМ можна створювати мистецький декор стін, використовуючи при цьому перлітову натуральну штукатурку.
28 гр.
Купить

Перлітова штукатурка, завдяки натуральному походженню і прояву вище згаданих властивостей та простоті дешевизні її виготовлення набуває все більшої популярності в Україні . Сьогодні, як відомо (див. ПАРЦЕМ4) цією штукатуркою утеплюють приміщення не тільки ззовні, але й всередині, горища, підвали, дахи, тощо. Безумовно натуральний продукт перліт бере своє, поскільки запобігає  ще й сирості, а значить не допускає грибок (зауважую, що попередній грибок він висушує і може не до кінця справитись, тому треба його зняти, а після штукатурки вже не появиться). Однак популярність натуральної штукатурки , створеної в такий спосіб, набула  дальшого модернізування. Сьогодні, дякуючи комплексній добавці ПАРЦЕМ, яка сприяє екологічному зростанню об’ємності перлітової штукатурки, можна створювати мистецький декор стін. Особливо, якщо під руками є нехитрий інструмент простих декорних шпателів або майстерних додатків скульптурного походження (див.Рис.). Все це сьогодні створює напрямок декору під назвою  ДЕКОР ПЕРЛІТОВОЇ ШТУКАТУРКИ, наділений такими ознаками:

природнє походження, забезпечення  позбавлення сирості і грибків, міцність на десятки років, зберігання високих утеплюючих можливостей, утримання високого рівня аури приміщень, легкодоступний і  простий засіб для шикарного мистецького декору.
Детальніше тут: http://www.parcem.net

Смотрите также:

×
ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)