Пластифікатор парцем в цеглі

Пластифікатор парцем в цеглі Розроблено і випробувано вагомий вплив пластифікатора ПАРЦЕМ на міцність цегли завдяки високоефективному диспергуванню складових цегли -глини, вапна і цементу.
38 гр.
Купить

 Основою цегли на сьогодні складає цемент, вапн і глина . Особливою властивістю цегли є її міцність. Тому використання в даному випадку пластифікатора ПАРЦЕМ дає універсально виняткову допомогу не тільки диспергуванню цементу чи вапна, але й високій пластичності глини. Завдяки такому поєднанню значимо набирають ваги надзвичайно важливі критерії якості цегли: пластичність і міцність.Сьогодні вже є очевидним і підтвердженим використання полікарбоксилатного пластифікатора ПАРЦЕМ не тільки для цементу і вапна , а й для глини . Зарахунок цих трьох компонентів піднімається пластичність вихідного розчину і міцність приготовленої селікатної і керамічної цегли.

  Міцність цегли має стандартну відповідність не тільки в інтервалі  М50 - М300 , а й  в деяких випадках більше.  Міцність на 60% залежить від рецептури вихідного розчину приготування цегли. На цьому місці нам слід призупинити увагу, поскільки ПАРЦЕМ  складає вагому частку у формуванні будівельних розчинів В даному випадку особливу увагу привертає наявність вапна для силікатної цегли та глини для керамічної цегли. Присутність кальцевмісних (вапно) та алюмовмісних і інших в глині наводить нас на рішення активної дії полікарбоксилатного пластифікатора ПАРЦЕМ на їх диспергування та підвищення пластичності розчину і , як наслідок, підвищення міцності цегли вцілому, подібно як до присутності цементу в бетонному розчині. Увага!!! ЦІНИ ЗНАЧИМО ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ОПТУ !

Це  підтверджено на практичних випробовуваннях.
Тому сьогодні ми впевнено можемо говорити, що присутність ПАРЦЕМу  в вихідному розчині виготовлення цегли може значимо підняти роль полікарбоксилатного пластифікатора у формуванні міцності цегли.
При цьому важливим залишаються умови приготування розчину з ПАРЦЕМом, порядок додавання компонентів та помірне перемішування розчину в час процесу диспергування пластифікатором.

 

Доза використання ПАРЦЕМу рекомендується в інтервалі 5 мл - 12 мл на 1 кг цементу і є основою для відкоректування присутності глини (керамічна цегла) чи вапна (селікатна цегла)

Смотрите также:

×
ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)