Участь пластифікатора парцем в стяжці для теплої водяної підлоги.

Участь пластифікатора парцем в стяжці для теплої водяної підлоги. Добавка з допомогою високого диспергування цементу створює умови успішного розтікання і збільшення міцності стяжки під підлогу.
28 гр.
Купить

це успішне використання добавки у створенні легко укладальних стяжок для теплої  водяної підлоги не тільки на об'єктах будов, але й в  в домашніх умовах і своїми руками. Завдяки активному диспергуванню цементу і при цьому виділенню достатньої кількості води,створюються потрібні умови розтікання будівельного розчину, а тому можна без особливих ускладнень умов і зусиль забезпечити вирівняну підлогу.Цим виконуються відразу три завдання:

 а)стяжку під водяну підлогу;

б) одночасно одержану вирівняну підлогу під кладку керамічної чи іншої плитки;

в) підняття міцності цементної стяжки  підлоги за рахунок збільшення поверхні активованого для процесу схоплення цементу.

Товщина стяжки під теплу підлогу повинна бути більше 3 см над трубою. Зазвичай товщина стяжки під електричний спосіб тепла підлога робиться 3-5 см, а під водяний 5-10 см. У першу чергу, це зроблено не для міцності, а для рівномірного розподілу тепла по поверхні. 

Додається  в  будівельний розчин  на останній стадії приготування.  Добавка  готова до використання і не розводиться.             

                Доза  6-14 на 1 кг цементу.

У випадку використання будівельного розчину з грубозернистими наповнювачами (типу щебінь) примінити пластифікатор Парцем для бетону та дози його використання

Увага!!! ЦІНИ ЗНАЧИМО ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ОПТУ !



Детальніше тут: http://www.parcem.com/partsem-3-dobavka-dlja-pidlohy/

Смотрите также:

×
ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)