Парцем-2. Добавка для збільшення міцності пористих бетонів.

Парцем-2. Добавка для збільшення міцності пористих бетонів. Добавка подається разом з цементом, до (рекомендується) або після подачі піни і сприяє збільшенню поверхні диспергованого цементу.
39 гр.
Купить

Добавка рекомендується для збільшення кількості активного цементу. Як відомо, цей процес  здійснюється за рахунок умов ефективного його диспергування .   В зв’зку з цим в присутності пластифікатора ПАРЦЕМ збільшується поверхня активного гідратованого цементу. Незалежно, чи піна (піноблок) , чи пористий блок наповнений воднем, не являються чинниками впливу на диспергуючі властиівості пластифікатора ПАРЦЕМ, завдяки чому відбувається  збільшення міцності пористого будматеріалу.                                         

Добавка  дозволяє  зменшити  процентне  співвідношення до  цементу  від  0,05% -0,1%  до  маси  цементу  і  нижче,  шо  значно  здешевлює  добавку  і  підвищує  її  ефективність  в  розчинах  і  сумішах.

Враховуючи вище описане явище, можемо  стверджувати, що при використанні Парцем-2 добавки в пінобетон потрібно дотримуватись слідуючих вимог:

-         першочергове  приготування цементного тіста разом з добавкою, наповнювачем і необхідною для цього водою;

-          пізніше ввід чинників пористості;

-          в кінці по потребі ввід затверджувача.

      Враховуючи, що при гідратації цементу  виштовхується лишня вода, яка  може вплинути на час затвердіння пористого бетону, а значить і на час розпалубкування

блоків, тому при пробах  використання добавки потрібно давати її невеликі концентрації (наприклад, 0,05% добавки до цементу), а надалі при використанні поступово збільшувати її концентрацію з відрахуванням певної кількості води в цементному тісті.

Увага!!! ЦІНИ ЗНАЧИМО ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ОПТУ !

     Розхід добавки  5-13 мл на 1 кг цементу.

    Див.сайт    http://www.parcem.net

Смотрите также:

×
ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)