Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом.

Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом. Парцем-4 знайшов своє популярне впровадження в перлітових утеплювачах завдяки створенню міцної штукатурки та легкому укладанню при транспортуванні в місця утеплення стін, дахів, тощо. Увага!!!
28 гр.
Купить

ПЕРЛІТОВІ УТЕПЛЮВАЧІ-екологічний, природний, довговічний, натуральний утеплювач будинків, особливо даху, стін, поверхів.Природне походження-порода вулканічних залишків. Природний утеплювач під назвою "теплі штукатурки". Перше примінення в Україні знайшов на Львівщині. Рецепти відносно прості, але ефективне виготовлення утеплювача реалізувало себе саме з використанням сукупності дій хімічних добавок, ведуче значення серед яких зайняв ПАРЦЕМ. Вже напротязі 6 років ПАРЦЕМ перспективно використовується в цьому природному і екологічно чистому утеплювачі. По дії Парцем виконує незаміниму і ведучу роль в основних характеристиках ПЕРЛІТу як важливого для українського клімату утеплювача в будівництві і особливо зараз при енергетичній скруті нашої держави.

 На малюнках представлена характерна форма використання ПЕРЛІТу для утеплення.Використання ПАРЦЕМУ для рецепту утеплювача з ПЕРЛІТом випробуване і давно популярне в західних областях України. Це недорогий і дуже ефективний засіб, а ПАРЦЕМ-4 з додатковими добавками , які відповідають всім умовам використання ПЕРЛІТу для утеплення, давно зайняв в цьому незмінну роль. Приготування і використання перлітового утеплювача обсолютно можливе в домашніх умовах.. (додатково див. www.perlit.in.ua ).

   Доза 6-12 мл на 1 кг цементу

Увага!!! ЦІНИ ЗНАЧИМО ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ОПТУ !

Смотрите также:

×
ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)